fbpx

Γιατί το Shared Hosting είναι καλό για τα νέα (startup) eShop

  • Home
  • news
  • Γιατί το Shared Hosting είναι καλό για τα νέα (startup) eShop
shared hosting

shared hosting

Γιατί το Shared Hosting είναι καλό για την εκκίνηση ηλεκτρονικού εμπορίου

Όταν διαχειρίζεστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι πιο σημαντικό από όσο φαντάζεστε να επιλέξετε μια αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Πάρα πολλές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν ως αποτέλεσμα αργών χρόνων φόρτωσης ιστοσελίδων, ανεπαρκούς ασφάλειας και κακής διαχείρισης διακομιστών ιστού. Είναι σημαντικό να διατηρείτε την ομαλή λειτουργία του ιστοτόπου ηλεκτρονικού εμπορίου σας, ειδικά όταν θέλετε να αποτρέψετε την απώλεια πωλήσεων και πελατών συνολικά.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή άποψη, η κοινή φιλοξενία είναι ο σωστός τρόπος. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξετάσουμε όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε κοινόχρηστη φιλοξενία κατά την έναρξη της επιχείρησής σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τι είναι η φιλοξενία ηλεκτρονικών καταστημάτων;

Κάθε ιστότοπος και ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται έναν οικοδεσπότη Ιστού για να κυκλοφορήσει ζωντανά. Η φιλοξενία δίνει στον ιστότοπό σας έναν διακομιστή για να ζει, δίνοντάς του τη δυνατότητα να συνδέεται στο διαδίκτυο και να δέχεται επισκέπτες.

Στην ουσία, λαμβάνετε υπηρεσίες από μια εταιρεία που ξέρει πώς να προστατεύει και να βελτιστοποιεί τους διακομιστές της, ενώ παράλληλα αγοράζει το δικαίωμα χρήσης του αχρησιμοποίητου χώρου διακομιστή κάποιου άλλου.

Υπάρχουν πολλές ξεχωριστές ποικιλίες και ειδικότητες φιλοξενίας. Άλλα είδη φιλοξενίας προσφέρουν συγκεκριμένα σχέδια με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, ενώ ορισμένα ονομάζονται από την τεχνολογία στην οποία έχουν κατασκευαστεί.

Αυτό είναι η φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ένα υψηλής ποιότητας πακέτο φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνει μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτού του είδους τις επιχειρήσεις. Δωρεάν κρυπτογράφηση SSL, βοήθεια με τη ρύθμιση πυλών πληρωμής, πρόσθετη ασφάλεια ή κλιμάκωση σε ώρες αιχμής είναι μερικά παραδείγματα.

Επιπλέον, υπάρχει η φιλοξενία WooCommerce, η οποία είναι υποκατηγορία της φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Με διαμορφώσεις διακομιστή προσαρμοσμένες για την υποστήριξη της προσθήκης WooCommerce, η φιλοξενία WooCommerce προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου και πολλά άλλα.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε Shared Hosting για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Η κοινή φιλοξενία είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί στις εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έλλειψη πόρων διακομιστή, αλλά αυτά τα προβλήματα ισχύουν κυρίως για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που ασχολούνται με σημαντικό όγκο προϊόντων και χιλιάδες πελάτες. Μέχρι τη στιγμή που ο ιστότοπός σας χρειάζεται αυτούς τους πόρους, το εισόδημά σας θα είναι αρκετά υψηλό και θα μπορείτε να πληρώνετε για μια υπηρεσία φιλοξενίας VPS ή Dedicated Server.

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε κοινόχρηστη φιλοξενία για τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τα οφέλη και τους περιορισμούς αυτού του τύπου φιλοξενίας. Η απόφασή σας να χρησιμοποιήσετε κοινόχρηστη φιλοξενία σε χαμηλή τιμή θα μπορούσε να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

1. Προσιτό
Με την κοινή φιλοξενία, είναι φθηνό να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας. Το μηνιαίο κόστος της κοινόχρηστης φιλοξενίας είναι μόνο λίγα ευρώ, καθιστώντας το προσιτό.

Τα άτομα που συμβάλλουν στο κόστος του διακομιστή μοιράζουν μεταξύ τους τα έξοδα της εταιρείας φιλοξενίας.

Αυτό το είδος φιλοξενίας είναι μια εξαιρετική προσέγγιση για τη μείωση του κόστους, επειδή οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινούν με έξοδα υποδομής.

2. Ασφαλής
Μπορείτε να εμπιστευτείτε την ασφάλεια που προσφέρει ένας αξιόπιστος πάροχος φιλοξενίας. Η ασφάλεια του ιστότοπού σας δεν επηρεάζεται ακόμη και αν ένας κοινός διακομιστής φιλοξενίας υποδηλώνει ότι μοιράζεται πόρους με άλλους χρήστες.

Η 19CLOUDS παρέχει ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL που διασφαλίζει ότι δεν θα διαρρεύσουν οικονομικά ή προσωπικά στοιχεία χρήστη από τον ιστότοπό σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

3. Φιλικό προς το χρήστη/Δεν απαιτούνται τεχνικές δεξιότητες
Η κοινή φιλοξενία είναι αρκετά απλή στη ρύθμιση. Ένας πίνακας ελέγχου προσφέρεται από τους περισσότερους παρόχους προκειμένου να διαχειρίζεστε εύκολα τον ιστότοπό σας.

Η κοινή φιλοξενία είναι ιδανική για χρήστες που δεν έχουν τεχνικές δεξιότητες όσον αφορά τη διαχείριση των τοποθεσιών τους.

4. Scalable Hosting
Η επισκεψιμότητα ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη, σε αντίθεση με άλλους τύπους ιστότοπων, οι οποίοι επεκτείνονται σταθερά και προβλέψιμα με την πάροδο του χρόνου. Οι διακοπές συχνά οδηγούν σε σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας, ξαφνική εισροή πελατών και εκθετική ανάπτυξη. Θα πρέπει να αναζητήσετε επεκτάσιμους πόρους σε έναν κεντρικό υπολογιστή διαχειριζόμενου ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορεί να επεκταθεί με την εταιρεία σας.

Στη 19CLOUDS, όλα τα πακέτα μας μπορούν εύκολα να αναβαθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες. Σε περιπτώσεις όπου ο ιστότοπός σας μπορεί να απαιτεί πρόσθετους πόρους, μπορείτε να αναβαθμίσετε γρήγορα ένα πιο ισχυρό πρόγραμμα με μηδενικό χρόνο διακοπής λειτουργίας. Για ιστότοπους που αναμένουν τεράστια εισροή επισκεψιμότητας – έχουμε επίσης μια λύση αποκλειστικού διακομιστή υψηλής απόδοσης. Αφήστε μας να φροντίσουμε την υποδομή σας, ενώ εσείς παραμένετε συγκεντρωμένοι σε ό,τι είναι απαραίτητο για εσάς.

5. Προληπτική Υποστήριξη
Ο νέος σας ιστότοπος θα αντιμετωπίσει αναμφίβολα προβλήματα και σφάλματα. Ο ιστότοπός σας μπορεί να μην είναι διαθέσιμος για αρκετές ώρες, εάν ο οικοδεσπότης σας δεν διαθέτει προσωπικό υποστήριξης που να ανταποκρίνεται. Η υποστήριξη θα πρέπει να είναι προσιτή, αποτελεσματική, γρήγορη και ικανή να συνεργάζεται μαζί σας όταν προκύπτει κάποιο πρόβλημα.

Επειδή τα προβλήματα διακομιστή μπορεί να παρουσιαστούν ανά πάσα στιγμή, ακόμη και στη μέση της νύχτας, αναζητήστε βοήθεια που είναι διαθέσιμη 24/7. Εάν μια ειδοποίηση ότι ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας σας ξυπνήσει, πρέπει να το διορθώσετε. Δεν θέλετε να χάσετε κανέναν επισκέπτη ή, ακόμη χειρότερα, πρέπει να σηκώνεστε σε περίεργες ώρες για να διορθώσετε τον ιστότοπό σας.

6. Ενσωμάτωση WooCommerce
Το WooCommerce είναι πιθανώς αυτό που χρησιμοποιείτε εάν ξεκινάτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας το WordPress. Δεν λειτουργούν άμεσα όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού αποτελεσματικά με την προσθήκη. Ενδέχεται να μην προκύψουν αρχικά προβλήματα, αλλά αργότερα, ο ιστότοπός σας μπορεί να μην λειτουργεί εξίσου καλά λόγω έλλειψης προηγμένων λειτουργιών όπως η προσωρινή αποθήκευση ειδικά για το WooCommerce (και πολλά άλλα).

Οι καλύτεροι πάροχοι ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει να προσφέρουν φιλοξενία WooCommerce, δεδομένου του πόσο αγαπητό είναι το WordPress.

Μπορεί ο ιστότοπός σας να ξεπεράσει την Κοινόχρηστη Χωρητικότητα Φιλοξενίας;

Παρόλο που η κοινή φιλοξενία είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική επιλογή για τους διαδικτυακούς λιανοπωλητές, ορισμένες μεταβλητές μπορεί να προτρέψουν μια καθιερωμένη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου να μεταβεί σε διαφορετικό πρόγραμμα φιλοξενίας. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Η διαχείριση της συνολικής διαμόρφωσης του διακομιστή σας και ο έλεγχος υποστήριξης περιορίζονται με την κοινόχρηστη φιλοξενία. Μπορείτε πάντα να μεταβείτε σε μια υπηρεσία φιλοξενίας VPS ή DS εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες επιλογές για τη διαχείριση του διακομιστή σας, μοναδικές δυνατότητες και επιπλέον λειτουργικότητα.

Η ασφάλεια είναι ακόμα ένα άλλο βασικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Και τέλος, υπάρχει χώρος για αποθήκευση. Όπως συζητήσαμε προηγουμένως, η κοινή φιλοξενία τοποθετεί πολλούς χρήστες στον ίδιο διακομιστή, γεγονός που αναπόφευκτα περιορίζει τον χώρο. Πιθανώς θα χρειαστείτε πολύ περισσότερη χωρητικότητα για να διατηρήσετε εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες και βίντεο καθώς μεγαλώνει ο ιστότοπός σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Ενώ μπορείτε να αυξήσετε το κοινό σχέδιο φιλοξενίας σας για να κερδίσετε περισσότερους πόρους, έρχεται ένα σημείο όπου η μετάβαση σε μια αποκλειστική λύση έχει, νόημα. Αυτή η απόφαση συνήθως πρέπει να ληφθεί εκ των προτέρων, όταν συνήθως δεν θα δυσκολεύεστε να ξοδέψετε περισσότερα λόγω του σημαντικά αυξημένου εισοδήματός σας.

Συμπέρασμα

Με τη βοήθεια της κοινής φιλοξενίας, μπορείτε να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι μια φανταστική και προσιτή επιλογή γιατί όχι μόνο θα μοιράζεστε χώρο αλλά και κόστος με άλλους.

Ακόμα κι αν μπορεί να είναι δύσκολο να προβλέψεις την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο, η κοινή φιλοξενία μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν επεκτασιμότητα. Η κοινή φιλοξενία δεν συνιστάται για μια επιτυχημένη, επεκτεινόμενη επιχείρηση.

Παρά το γεγονός ότι η κοινή φιλοξενία έχει τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα, οι μικρές επιχειρήσεις και οι άνθρωποι με προϋπολογισμό θα πρέπει να εξετάσουν σθεναρά τη χρήση της.

Translate »