Web hosting & development for efficient businesses!

19clouds

Επαγγελματικές λύσεις, στα μέτρα της επιχείρησής σας!

Αν αναζητάτε έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων και eshop, που να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για το δικό σας project…
Καλώς ήλθατε στην 19CLOUDS!

Στην 19CLOUDS εγγυόμαστε την μεταφορά του website σας (migration) στις υποδομές μας, εντελώς δωρεάν.

Web Hosting

3,40 / μήνα
 • NVMe Storage
 • LiteSpeed Servers
 • PLESK Panel

VPS Hosting

36 / μήνα
 • KVM Virtualization
 • CentOS, Ubundu, Debian
 • CWPpro Control Panel

Radio Streaming

5,50 / μήνα
 • 320kbps Maximum Bitrate
 • SonicPanel +AutoDJ
 • Unlimited Bandwidth

Full Radio Service

25 / μήνα
 • Radio Website PRO
 • Radio Streaming +AutoDJ
 • Web Hosting
κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων & Eshop

Το πρώτο μέρος που κάποιος αναζητά πληροφορίες υπηρεσίες ή προϊόντα, είναι το διαδίκτυο. Οι πιθανοί πελάτες σας, δεν διαφέρουν. Η επιχείρησή σας πρέπει να έχει ισχυρή διαδικτυακή παρουσία για να επεκταθεί και να συμβαδίσει με τον ανταγωνισμό σας.

Στην 19CLOUDS είμαστε ειδικοί στην κατασκευή προσαρμοσμένων ιστοσελίδων. Η ομάδα μας θα είναι μαζί σας σε όλη τη διαδικασία της ιστοσελίδας αλλά και καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία high-end, αισθητικά λειτουργικών λύσεων web, εστιασμένες σε διαφορετικές απαιτήσεις πελατών, για ισχυρή εμπειρία χρήστη.

Web Hosting με PLESK Obsidian

Αξιόπιστη και οικονομική φιλοξενία ιστοσελίδων πέρα από τις προσδοκίες.

Η ιστοσελίδα σας θα είναι γρήγορη χάρη στους δίσκους NVMe αλλά και την προσωρινή αποθήκευση (caching) σε επίπεδο διακομιστή. Κρατάμε την ιστοσελίδα σας ασφαλή με καθημερινά backup, 24/7 monitoring των server μας και δωρεάν Let’s Encrypt SSL certificate (https).

Οι servers της εταιρείας μας φιλοξενούνται σε ένα από τα πλέον σύγχρονα Data Center στην Ευρώπη με cloud υποδομή και NVMe δίσκους για απόλυτη ταχύτητα και ασφάλεια.

φιλοξενία ιστοσελίδων
radio streaming

Radio Streaming με Sonic Panel

Αξιόπιστο Web Radio Streaming για ραδιοφωνικούς σταθμούς και web radios με SonicPanel.

Αξιόπιστο Web Radio Streaming για ραδιοφωνικούς σταθμούς και web radios με SonicPanel. Yψηλή ποιότητα και επαγγελματική αναμετάδοση του ραδιοφωνικού σας σταθμού στο διαδίκτυο χωρίς διακοπές. Η υπηρεσία προσφέρει 99,9% uptime, real time στατιστικά, AutoDJ για να ανεβάσεις την μουσική σου, να δημιουργήσεις λίστες κλπ, HTML5 players για να προσθέσεις στο website σου, SHOUTcast ή Icecast servers. Σε κάθε πελάτη μας, προσφέρουμε το Sonic Panel για την εύκολη διαχείριση του ραδιοφωνικού σταθμού.

Linux VPS Hosting με CWP Panel

H 19CLOUDS προσφέρει υπηρεσίες VPS Hosting με cloud διαθεσιμότητα για μέγιστη απόδοση.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε ιστοσελίδες, eshops ή ενημερωτικά portals με αυξημένες απαιτήσεις και αποκλειστικούς πόρους συστήματος. Λύσεις για κάθε επαγγελματία που θέλει τον δικό του server. Με κορυφαίο hardware, εγγυημένους πόρους, απομακρυσμένη εκκίνηση και servers τελευταίας τεχνολογίας με AMD Epyc CPU και NVMe δίσκους, είναι σίγουρο ότι η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα λειτουργεί απρόσκοπτα και χωρίς διακοπές.

vps hosting

Γιατί να μας προτιμήσετε

Γρήγοροι Χρόνοι Φόρτωσης

Με NVMe δίσκους και servers τελευταίας τεχνολογίας σε ένα από τα πιο σύγχρονα data center της Ευρώπης, εγγυώμαστε για την ταχύτητα των ιστοσελίδων σας.

Cloud Υποδομές

Μειώνουμε την πιθανότητα downtime των ιστοσελίδων στο ελάχιστο, μέσω των cloud υποδομών μας. 99,9% uptime και monitoring των υπηρεσιών μας 24 ώρες το24ωρο.

Ασφάλεια

Η ιστοσελίδα σας βρίσκεται σε καλά χέρια.
Δωρεάν SSL Let's Encrypt σε κάθε πακέτο και καθημερινά backup του περιχομένου σας, εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα.

Δωρεάν Εφαρμογές

WordPress, Joomla, OpenCart και άλλες πολλές εφαρμογές, βρίσκονται στη διάθεσή σας. Εγκαταστήσε με μόνο ένα click μέσω του softaculous και η εφαρμογή σας θα είναι online σε λίγα λεπτά.

Μεταφορά από άλλον πάροχο;

Οι συνεργάτες μας είναι εδώ, για να μεταφέρουν την ιστοσελίδα ή το eshop σας, χωρίς downtime, στις υποδομές της εταιρείας μας.

Είπαν για εμάς...

Άμεση ανταπόκριση, υποστήριξη και εξαιρετική συνεργασία. 100% αξιόπιστη εταιρεία.
Δημήτριος Ζώης
BDco LTD.
5/5
Ο επαγγελματισμός σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική προσέγγιση και την άριστη επικοινωνία με τον πελάτη,θα δικαιολογούσε και 6 αστέρια.
Νικόλαος Γαλανος
Agapi.Edu.Gr
5/5
Αναλαβαν και δημιούργησαν στον προσυμφωνημένο χρόνο το eshop. Οικονομική αλλά πλήρως αξιόπιστη πρόταση.
Δημήτρης Τσιρώνης
Oikiaka.com
5/5
Η 19clouds.com και ο Θοδωρής μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες επιχείρησή μας.
Χρίστος Γαληρόπουλος
protolamia.gr
5/5
Scroll to Top