Web Hosting με Sitejet Builder

Web Hosting με ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο κατασκευής ιστοσελίδων. Φτιάξε εύκολα και γρήγορα την προσωπική ή επαγγελματική σου ιστοσελίδα, ακόμα κι αν δεν έχεις τεχνικές γνώσεις.

Κέρδισε 30% έκπτωση!

Κέρδισε 30% έκπτωση στις υπηρεσίες Cloud Web Hosting, WooCommerce Hosting και Radio Streaming. Χρησιμοποίησε τον κωδικό κουπονιού OFFER30 κατά την παραγγελία του πακέτου σου.
Η προσφορά ισχύει για ετήσια συνδρομή έως 31/12/2023 και νέες ενεργοποιήσεις.

Επαγγελματικές λύσεις, στα μέτρα της επιχείρησής σας!

Φιλοξενία ιστοσελίδων σχεδιασμένη για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, ιδιώτες και bloggers, με έμφαση στην ασφάλεια και την ταχύτητα.

Cloud Web Hosting

Cloud Hosting για μικρές ιστοσελίδες και eShops από...
3,40 / μήνα
 • NVMe Storage
 • LiteSpeed Servers
 • PLESK Panel

Cloud Hosting PRO

Πακέτα φιλοξενίας για Resellers και Digital Agencies από...
25 / μήνα
 • NVMe Storage
 • LiteSpeed Servers
 • Plesk Panel

WooCommerce Hosting

Εξατομικευμένη φιλοξενία για απαιτητικές ιστοσελίδες από...
9,00 / μήνα
 • NVMe Storage
 • LiteSpeed Servers
 • Plesk Panel

Managed Servers

Απομονωμένη φιλοξενία με εγγυημένους πόρους από...
36 / μήνα
 • KVM Virtualization
 • CentOS, Ubundu, Debian
 • CWP Control Panel

Χαρακτηριστικά...

κατασκευή ιστοσελίδων

Tailor-made λύσεις για κάθε επιχείρηση!

Φιλοξενία ιστοσελίδων σχεδιασμένη για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, ιδιώτες και bloggers, με έμφαση στην ασφάλεια και την ταχύτητα.

Μαζί, επιλέγουμε το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας για την δική σας ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό κατάστημα ή web εφαρμογή, για την μέγιστη απόδοση στο διαδίκτυο.

H 19Clouds είναι μία ελληνική εταιρεία και δυναμικά αναπτυσσόμενη, με έδρα της πόλη της Λαμίας.

Web Hosting με PLESK Obsidian

Αξιόπιστη και οικονομική φιλοξενία ιστοσελίδων πέρα από τις προσδοκίες.

Στην 19CLOUDS δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια και την ταχύτητα των ιστοσελίδων που φιλοξενούμε στις υποδομές μας. Όλοι οι server της εταιρείας μας τρέχουν με λειτουργικό AlmaLinux και CloudLinux, ενώ ο Nginx server, είναι η απάντηση για την σωστή, ασφαλή και ταχύτερη λειτουργία του WordPress.

Η ιστοσελίδα σας θα είναι γρήγορη χάρη στους δίσκους NVMe αλλά και την προσωρινή αποθήκευση (caching) σε επίπεδο διακομιστή. Κρατάμε την ιστοσελίδα σας ασφαλή με καθημερινά backup, 24/7 monitoring των server μας και δωρεάν Let’s Encrypt SSL certificate (https), ενώ σε κάθε πακέτο φιλοξενίας προσφέρουμε το Plesk Control Panel για την εύκολη διαχείριση του account σας.

Στείλε μας ένα email στο hello@19clouds.com ή επικοινωνήσε μαζί μας στο 22310 22277 και δοκίμασε την υπηρεσία μας για 1 μήνα εντελώς δωρεάν.

φιλοξενία ιστοσελίδων
radio streaming

Radio Streaming

Αξιόπιστο Web Radio Streaming για ραδιοφωνικούς σταθμούς και web radios με SonicPanel ή Everest Cast.

Αξιόπιστο Web Radio Streaming για ραδιοφωνικούς σταθμούς και web radios με SonicPanel ή Everest Cast. Yψηλή ποιότητα και επαγγελματική αναμετάδοση του ραδιοφωνικού σας σταθμού στο διαδίκτυο χωρίς διακοπές. Η υπηρεσία προσφέρει 99,9% uptime, real time στατιστικά, AutoDJ για να ανεβάσεις την μουσική σου, να δημιουργήσεις λίστες κλπ, HTML5 players για να προσθέσεις στο website σου, SHOUTcast ή Icecast servers. Σε κάθε πελάτη μας, προσφέρουμε το Sonic Panel ή το Everest Cast για την εύκολη διαχείριση του ραδιοφωνικού σταθμού.

Στείλε μας ένα email στο hello@19clouds.com ή επικοινωνήσε μαζί μας στο 22310 22277 και δοκίμασε την υπηρεσία μας για 1 μήνα εντελώς δωρεάν.

Linux VPS Hosting με CWP Panel

H 19CLOUDS προσφέρει υπηρεσίες VPS Hosting με cloud διαθεσιμότητα για μέγιστη απόδοση.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε ιστοσελίδες, eshops ή ενημερωτικά portals με αυξημένες απαιτήσεις και αποκλειστικούς πόρους συστήματος. Λύσεις για κάθε επαγγελματία που θέλει τον δικό του server. Με κορυφαίο hardware, εγγυημένους πόρους, απομακρυσμένη εκκίνηση και servers τελευταίας τεχνολογίας με AMD Epyc CPU και NVMe δίσκους, είναι σίγουρο ότι η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα λειτουργεί απρόσκοπτα και χωρίς διακοπές.

vps hosting

Γιατί να μας προτιμήσετε

Γρήγοροι Χρόνοι Φόρτωσης

Με NVMe δίσκους και servers τελευταίας τεχνολογίας σε ένα από τα πιο σύγχρονα data center της Ευρώπης, εγγυώμαστε για την ταχύτητα των ιστοσελίδων σας.

Cloud Υποδομές

Μειώνουμε την πιθανότητα downtime των ιστοσελίδων στο ελάχιστο, μέσω των cloud υποδομών μας. 99,9% uptime και monitoring των υπηρεσιών μας 24 ώρες το24ωρο.

Ασφάλεια

Η ιστοσελίδα σας βρίσκεται σε καλά χέρια.
Δωρεάν SSL Let's Encrypt σε κάθε πακέτο και καθημερινά backup του περιχομένου σας, εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα.

Δωρεάν Εφαρμογές

WordPress, Joomla, OpenCart και άλλες πολλές εφαρμογές, βρίσκονται στη διάθεσή σας. Εγκαταστήσε με μόνο ένα click μέσω του softaculous και η εφαρμογή σας θα είναι online σε λίγα λεπτά.

Μεταφορά από άλλον πάροχο;

Οι συνεργάτες μας είναι εδώ, για να μεταφέρουν την ιστοσελίδα ή το eshop σας, χωρίς downtime, στις υποδομές της εταιρείας μας. Εσείς, απλά μας προμηθεύετε με τα στοιχεία του παλιού σας hosting provider (Username, Password) κι εμείς εκτελούμε την μεταφορά μέσα σε μία με δύο εργάσιμες ημέρες.

Είπαν για εμάς...

Άμεση ανταπόκριση, υποστήριξη και εξαιρετική συνεργασία. 100% αξιόπιστη εταιρεία.
BDco LTD
Δημήτριος Ζώης
BDco LTD.
5/5
Ο επαγγελματισμός σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική προσέγγιση και την άριστη επικοινωνία με τον πελάτη,θα δικαιολογούσε και 6 αστέρια.
agapi.edu.gr
Νικόλαος Γαλανος
Agapi.Edu.Gr
5/5
Αναλαβαν και δημιούργησαν στον προσυμφωνημένο χρόνο το eshop. Οικονομική αλλά πλήρως αξιόπιστη πρόταση.
Oikiaka.com
Δημήτρης Τσιρώνης
Oikiaka.com
5/5
Η 19clouds.com και ο Θοδωρής μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες επιχείρησή μας.
Πρώτο Φιλολογικό Φροντιστήριο Λαμία
Χρίστος Γαληρόπουλος
protolamia.gr
5/5
Scroll to Top
CHAT