Οικονομικό Web Hosting

Φιλοξενία ιστοσελίδων σχεδιασμένη για μικρά WordPress sites και blogs.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων με PLESK Panel

Στην 19CLOUDS θα βρείτε όλα τα εργαλεία που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας για να λειτουργήσει ομαλά και απρόσκοπτα. Απευθύνονται σε μικρές ιστοσελίδες και blogs, που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες απαιτήσεις και πόρους.

Τα Economy Web Hosting πακέτα της 19CLOUDS, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για το ξεκίνημα της νέας σου ιστοσελίδας. Στη διάθεσή σου έχεις το PLESK panel για να διαχειρίζεσαι εύκολα τον server σου μέσα από ένα εύχρηστο γραφικό περιβάλλον και σου δίνει την δυνατότητα να εγκαταστήσεις έυκολα και γρήγορα το πρώτο σου WordPress site, καθώς και ένα πλήθος αλλών web εφαρμογών.

*Στις παραπάνω τιμές, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%

Χαρακτηριστικά...

Εγκατάσταση Εφαρμογών με 1 Click

Wordpress

Joomla

Drupal

Magento

OpenCart

Οικονομικό WordPress Hosting

Τα Economy Web Hosting πακέτα της 19CLOUDS, προσφέρουν όλα όσα χρειάζεσαι για το ξεκίνημα της νέας σου ιστοσελίδας, χωρίς ρίσκο και με 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαρισημένοι από την υπηρεσία.

Με servers AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor (12 core(s)) και ταχύτατους NVMe δίσκους, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας (backup), απεριόριστο bandwidth, 99,9% διαθεσιμότητα δικτύου και χωρίς περιορισμό στην χρήση και κατανάλωση πόρων, μπορείς να βασιστείς στα Economy Web Hosting πακέτα της 19CLOUDS.

Μεταφορά από άλλον πάροχο;

Οι συνεργάτες μας είναι εδώ, για να μεταφέρουν την ιστοσελίδα ή το eshop σας, χωρίς downtime, στις υποδομές της εταιρείας μας. Εσείς, απλά μας προμηθεύετε με τα στοιχεία του παλιού σας hosting provider (Username, Password) κι εμείς εκτελούμε την μεταφορά μέσα σε μία με δύο εργάσιμες ημέρες.

Web Hosting, WordPress Hosting, Shared Hosting, Drupal Hosting, Woocommerce Hosting, OpenCart Hosting, Website Hosting, Φιλοξενία Ιστοσελίδων, Φιλοξενία Ιστοσελίδας, Reseller Hosting, Οικονομικό Web Hosting
Scroll to Top
x