Κατασκευή Ιστοσελίδων
Ο ιστότοπος της επιχείρησής σας είναι η ψηφιακή σας υποδοχή για τους πελάτες και τους επισκέπτες. Προσφέρετέ τους μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία που θα παρατείνει τη διαμονή τους και θα τους ενθαρρύνει για επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.

Οι προσαρμοσμένες υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων της εταιρείας μας, δημιουργούνται έχοντας κατά νου τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Συνδυάζουμε τεχνογνωσία και αισθητική για να δημιουργήσουμε μοναδικές και εξαιρετικές λύσεις για την επιχείρησή σας. Στην 19CLOUDS επικεντρωνόμαστε πρώτα στις απαιτήσεις των πελατών μας για να πετύχουμε τους επιχειρηματικούς τους στόχους.. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία high-end, αισθητικά λειτουργικών λύσεων web, εστιασμένες σε διαφορετικές απαιτήσεις πελατών, για ισχυρή εμπειρία χρήστη.

BUSINESS VALUE MATTERS
Πίσω από αυτό που προσφέρουμε, κρύβεται ο έξυπνος σχεδιασμός, οι επιμελείς προσπάθειές μας και η έγκαιρη εκτέλεση. Οι υπηρεσίες μας δεν τελειώνουν μόνο με την κατασκευή ιστοσελίδων. Δίνουμε επίσης τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμη αξία από αυτά. Δεν παρέχουμε απλώς μία ιστοσελίδα, παρέχουμε μία εξαιρετικά λειτουργική ιστοσελίδα που έχει σκοπό να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές σας, στην ηλεκτρονική αγορά. Προσθέτουμε αξία σε κάθε ιστότοπο που δημιουργούμε, για κάθε επαγγελματικό κλάδο όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, η υγεία, τα ταξίδια, η εκπαίδευση ή η εταιρική ιστοσελίδα.

Υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και με 18 χρόνια εμπειρίας, εκμεταλευόμαστε όλα τα σύγχρονια εργαλεία για να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας. Ενισχύουμε την εικόνα της επιχείρησής σας με κατασκευή ιστοσελίδων που ακολουθεί τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των επισκεπτών σας ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε και την φιλοξενία της (web hosting) στις υποδομές της εταιρείας μας.
Χαρακτηριστικά

Τύποι ιστοσελίδων που δημιουργούμε

  • Ιστοσελίδες παρουσίασης επαγγελματιών
    (εταιρικές παρουσιάσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες κλπ.)
  • Ιστοσελίδες καταστημάτων λιανικής και eshop
    (ένδυση, υπόδηση, κοσμήματα, καλλυντικά, τρόφιμα, ποτά, είδη ταξιδιού κ.α.)
  • Ιστοσελίδες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων
  • Ιστοσελίδες με προδιαγραφές ΑΜΕΑ (WCAG 2 AA)
  • Ιστοσελίδες ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών
  • Ιστοσελίδες ενημερωτικών portal κλπ.

Μάθε περισσότερα
Θέλετε να μάθετε περισσότερα και την κατασκευή ιστοσελίδας της δικής σας επιχείρησης; Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να λάβετε προσφορά και εκτίμηση κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Powered by WHMCompleteSolution