Υπηρεσία Ενοικίασης Eshop για το κατάστημά σου; Δες Περισσότερα...

Η λειτουργία Μουσική Βιβλιοθήκη σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τους δικούς σας φακέλους μουσικής/άλμπουμ και στη συνέχεια να ανεβάσετε αρχεία mp3 στους φακέλους χρησιμοποιώντας το σύστημα μεταφόρτωσης τμηματικής μεταφοράς και απόθεσης ταχύτητας turbo στην ίδια οθόνη.

Στη συνέχεια, τα αρχεία mp3 χρησιμοποιούνται για μεταφορά και απόθεση από την κεντρική λίστα στην αριστερή πλευρά στις λίστες αναπαραγωγής, ώστε να μην χρειάζεται να ανεβάζετε αρχεία mp3 κάθε φορά που δημιουργείτε μια νέα λίστα αναπαραγωγής. Τα τραγούδια που προστέθηκαν από τη Μουσική Βιβλιοθήκη σε λίστες αναπαραγωγής δεν καταναλώνουν χώρο φιλοξενίας, επομένως μπορείτε να αντιγράψετε αρχεία mp3 στις λίστες αναπαραγωγής όσο θέλετε. Υπάρχει ένα εικονίδιο αναπαραγωγής για προεπισκόπηση κομματιών ή διαγραφή κομματιών και φακέλων, υπάρχει μια λειτουργία αναζήτησης στο κέντρο για αναζήτηση κομματιών.

Μπορείτε να επιλέξετε πολλά αρχεία mp3 στη λίστα κρατώντας πατημένο το πλήκτρο CTRL και κάντε κλικ στα κομμάτια για να επιλέξετε πολλά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα CTRL + A για να επιλέξετε όλα τα αρχεία mp3 στον φάκελο.

  • 1 Χρήστες που βρήκαν αυτό χρήσιμο
Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

Σχετικά Άρθρα

 Πως δημιουργούμε έναν λογαριασμό DJ

Οι λογαριασμοί DJ μπορούν να διαχειρίζονται / δημιουργούνται μόνο από την πλευρά του...

 Πως να κάνεις streaming ως DJ

Για να συνδεθείτε και να κάνετε streaming ως DJ, το AutoDJ του ραδιοφώνου πρέπει να είναι...

 Λειτουργία του DJ Panel

Οι DJ μπορούν να συνδεθούν στο SonicPanel με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του DJ από...

Powered by WHMCompleteSolution