Υπηρεσία Ενοικίασης Eshop για το κατάστημά σου; Δες Περισσότερα...

Νέα υπηρεσία CDN από την 19CLOUDS

 Δευτέρα, Ιούνιος 20, 2022
Το CDN αποτελεί ακρωνύμιο για το Content Delivery Network.
 
Με τη CDN υπηρεσία, το στατικό περιεχόμενο ενός site αποθηκεύεται από τον server που φιλοξενεί το site (Origin Server), στο CDN δίκτυο, το οποίο αποτελείται από Edge Servers σε όλον τον κόσμο. Τα γεωγραφικά σημεία στα οποία βρίσκονται οι Servers αυτοί, ονομάζονται PoPs (points of presence). Το CDN δίκτυο που χρησιμοποιεί η 19CLOUDS είναι αυτό της Cloudflare, το οποίο αποτελείται από 10.500 συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων ISP και cloud provider σε τουλάχιστον 100 χώρες.
 
Πως λειτουργεί;
Όταν κάποιος χρήστης, επισκεφθεί site με ενεργοποιημένη τη CDN υπηρεσία, το στατικό περιεχόμενο της σελίδας που έχει αποθηκευτεί στο CDN δίκτυο, φορτώνει από το PoP που βρίσκεται πιο κοντά γεωγραφικά σε αυτόν. Αν κάποιος χρήστης είναι π.χ. στην Αμερική, το στατικό περιεχόμενο της σελίδας θα σερβιριστεί από το PoP του Los Angeles. Ο τρόπος που επιλέγεται το σχετικό PoP, βασίζεται στα ping times ανάμεσα στους διαθέσιμους CDN edge servers και την DNS IP διεύθυνση του τελικού χρήστη.
 
Με αυτόν τον τρόπο, η ταχύτητα φόρτωσης του site αυξάνεται κατακόρυφα, και αυτό είναι και το βασικό πλεονέκτημα της CDN υπηρεσίας.
 
Μερικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας
  • DDoS προστασία από επιθέσεις στο site αλλά και στον server
  • CDN δίκτυο σε 270 data center σε όλο τον κόσμο
  • Βελτίωση απόδοσης και ταχύτητας ιστοσελίδας
Η υπηρεσία παρέχεται σε όλους τους πελάτες μας δωρεάν. Αν επιθυμείτε την ενεργοποίηση της, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6908395648, 2231022277 ή στο thodoris@19clouds.com
 
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Powered by WHMCompleteSolution